SİLVANLILAR EĞİTİM KÜLTÜR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ

• SİLVANLILAR GECESİ
    • Silvanlı halkımız 11 Ocak Cumartesi (19:00 - 23:00) Günü buluşuyor.Tüm Halkımız Davetlidir.(Ayrıntılar için tıklayınız)
    • ''MEYA FARQİN EĞİTİM DESTEK EVİ'' KİTAP TOPLAMA KAMPANYAMIZ BAŞLAMIŞTIR. (19/11/2013 İLE 25/12/2013)
    • Bu alana bir metin ekleyebilir ve özelliklerini ayarlayabilirsiniz.
    • SİLVANLI GENÇLER, DERNEK TOPLANTISINDA PAZAR GÜNÜ(10.11.2013) BİR ARAYA GELİYOR.
    • Ayrıntılar için tıklayınız!
    • 09/06/2013 PAZAR GÜNÜ DERNEĞİMİZDE SAAT 11'de KAHVALTILI TOPLANTIMIZ OLACAKTIR.
    • SİLVAN İLÇEMİZİN OKULLARINA DAĞITILMAK ÜZERE KİTAP BAĞIŞ KAMPANYAMIZ BAŞLADI!
    • Kitaplarımızı en geç 10 Haziran 2013 e kadar derneğimize teslim edelim lütfen!
    • 23 Haziran 2013 Pazar Günü Düzenleceğimiz Piknik şölenimize Tüm Üyelerimiz, Dostlarımız ve Silvana Gönül verenler Davetlidir...
    • Her Pazar Günü Derneğimizde Kürtçe Dersi
    • Ayrıntılar için tıklayınız!
    • GENÇLERİMİZ İÇİN BİR EL UZATIN!
    • Bağışlarınızı bekliyoruz. (Ayrıntılar için tıklayınız)
    • SİLVANLILAR FİKİRLERİNİ PAYLAŞIYOR!
    • Ayrıntılar için tıklayınız
    • DERNEĞİMİZİN FACEBOOK SAYFASI AÇILDI!
    • TIKLAYINIZ!
    • Silvanlilar Eğitim Kültür Yardimlaşma ve Dayanişma Derneği

Merkezi İstanbul’da bulunan Silvanlılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği, 13 Nisan Cuma günü İstanbul Çağlayan’da Silvanlılarla buluşuyor.

Silvan'da yayın yapan Silvan Mücadele Gazetesi'ni ziyaret eden Silvanlılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği başkanı M. İhsan Çevik, 13 Nisan Cuma günü derneğimizin İstanbul’da düzenleyeceği yemekli geceye tüm Silvanlıları davet ettiğini açıkladı. Dernek çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Çevik, yeni bir yönetimle derneğimizin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor diyerek, şunları söyledi:

“Hep şunu umut ediyordum. Bir gün Silvanlı gençlerimize burs verme imkânımız olacak mı? Bugün çok şükür okuyan Silvanlı 20 öğrencimize aylık 100 TL karşılıksız burs verdik/veriyoruz. Zamanla bu sayı artacaktır.  Üniversite okuyan Silvanlı öğrencilere vereceğimiz burs ilgili kıstaslarımız maddi durumu düşük, evinden köyünden talan olmuş, yetim olanlara veriyoruz. 13 Nisan Cuma akşamı Çağlayan Meydanı Çağlayan Adliyesi’nin yüz metre ilerisi Polis karakolu arkasında bulunan Salon Figaro’da binlerce Silvanlının buluşacağı geceye tüm Silvanlıları bekliyoruz”dedi.

m.-ihsan-cevik-ferhat-parlak-silvan-mucadele-silvanlilar-dernegi-.jpg

Haber: Ferhat Parlak

Kaynak: Silvan Mücadele Gazetesi

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv   1049 kez okundu